• 20 mai 2024 22:25

Modalitati de a face bani online

oct. 17, 2023

Pentru fiecare potențial job secundar, listăm detalii precum ce este nevoie pentru a începe. Am selectat cateva categorii pe care le consideram relevante.

Va prezentam 11 modalitati de a face bani online!

1. Preluați munca independentă online

Câștigați bani online prin site-uri web precum Upwork, Fiverr și Freelancer.com. Aceste site-uri oferă oportunități de a face o varietate de locuri de muncă independente, cum ar fi scris, programare, design, marketing, introducere de date și a fi asistent virtual. Vorbește fluent o a doua limbă? Verificați site-uri precum Gengo sau Blend Express sau promovați afaceri printr-un site propriu. Indiferent de ce activitate independentă faci, ține evidența ratei curente pentru tipul de muncă pe care o oferi, astfel încât să știi ce să percepe.

Un raport recent de la Freelancer.com a constatat că locurile de muncă de scriere creativă au avut cea mai rapidă creștere a listelor de pe site-ul său în al doilea trimestru al anului 2023, cu 58%. Și, deși inteligența artificială generativă (AI) este folosită mai mult pentru crearea de conținut, ea nu poate îndeplini pe deplin munca scriitorilor umani. Companiile caută scriitori care știu să editeze conținutul AI și care au cel puțin o înțelegere de bază a optimizării pentru motoarele de căutare – învățarea sau consolidarea abilităților SEO ar putea fi o agitație secundară profitabilă. Unii freelanceri taxează cu 100 USD pe oră sau mai mult pentru serviciile lor de scris independenți.

2. Testați site-uri web și aplicații

O altă modalitate de a câștiga bani de acasă este pe site-uri precum UserTesting.com. Ești plătit pentru gândurile tale despre cât de bine – sau nu atât de bine – funcționează anumite site-uri web și aplicații. Va trebui să finalizați un scurt test pentru a fi acceptat, apoi veți fi plătit în funcție de tipul testului.

3. Învață să folosești instrumentele AI
Utilizarea inteligenței artificiale generative este în creștere. Un raport recent al PwC estimează că economia nord-americană va avea un impact de 3,7 trilioane de dolari până în 2030, datorită pieței AI.

Așa că nu există un moment mai potrivit pentru a învăța cum să câștigi bani folosind instrumente AI. Unele agitații secundare legate de AI includ:

Integrarea instrumentelor AI ca freelancer, pentru a vă ajuta să creați produse digitale sau să editați conținut AI pentru un client.

Îmbunătățirea publicității, eforturilor de marketing și gestionarea afacerii dvs. mici existente.

Învățați-i pe alții să folosească instrumentele AI.

4. Faceți sondaje pentru bani
Puteți câștiga bani de acasă participând la sondaje online, dar nu vă așteptați să câștigați mult. Site-urile de sondaje nu oferă, de obicei, un profit mare, iar multe site-uri sunt mai utile pentru a câștiga carduri cadou decât numerar. Unele dintre cele mai populare site-uri de sondaje includ Swagbucks și Survey Junkie. Citiți analiza noastră a site-urilor de sondaje pentru a afla care este cel mai potrivit pentru dvs.

5. Câștigă bani din blogul tău cu link-uri afiliate

Dacă sunteți un blogger care obține trafic decent, puteți câștiga bani aderându-vă la o rețea de afiliați. Afiliații (adică tu) sunt plătiți atunci când cineva face clic pe site-ul web către site-ul partener și cumpără ceva de acolo. Unii bloggeri câștigă mulți bani în acest fel, în special cei care fac marketing afiliat cu normă întreagă. Citiți mai multe despre marketingul afiliat și despre alte moduri în care bloggerii pot câștiga bani.

6. Vinde-ți marfa pe Etsy

Ai o înclinație pentru prelucrarea lemnului, fabricarea de bijuterii, broderie sau ceramică? Vinde-ți obiectele de artizanat pe Etsy, site-ul de preferat pentru artizanii care vând bunuri pentru casă, artă și bijuterii. Potrivit Etsy, compania are 95 de milioane de cumpărători activi și a încasat peste 13 miliarde USD în vânzări de mărfuri în 2022. Aflați mai multe despre cum să faceți bani pe Etsy.

7. Autopublicați o carte electronică

Este dificil să scrii o carte bună, dar internetul facilitează introducerea ei pe piață. Dacă sunteți un scriitor care poate produce pagini, puteți utiliza Kindle Direct Publishing de la Amazon pentru a vă vinde cărțile pe magazinul Kindle. Este gratuit să publicați o carte și puteți câștiga până la 70% din fiecare vânzare în drepturi de autor. Scrieți cartea, introduceți o descriere clară și detaliile care urmează să fie afișate și încărcați manuscrisul. Stabileste pretul si vezi daca se vinde.

8. Obțineți venituri din publicitate de pe blogul sau canalul dvs. YouTube

Transformă-ți videoclipurile cu pisici în videoclipuri cu bani. Dacă videoclipurile tale de pe YouTube sau postările de pe blog atrag un public numeros, este posibil să poți câștiga bani din publicitate. YouTube stabilește 1.000 de abonați ca punct de referință pentru înscrierea în Programul de parteneriat YouTube. Partenerii YouTube au apoi acces la funcțiile de generare de bani, inclusiv o parte din veniturile publicitare. De asemenea, puteți utiliza AdSense de la Google, aceeași platformă publicitară de pe YouTube, pentru a pune anunțuri relevante pe blogul sau pe site-ul dvs. web pentru potențialul de câștig. Citiți mai multe despre cum să câștigați bani pe YouTube și Google AdSense.

9. Deveniți un influencer Instagram

Companiile folosesc influenți Instagram – oameni cu urmăritori mari și dedicati pe platformă – pentru a-și reprezenta produsele. Puteți intra în acțiune solicitând oportunități prin intermediul unei platforme de marketing precum Open Influence sau Aspire sau contactând mărcile cu care doriți să lucrați. Citește mai multe despre cum să faci bani pe Instagram. (De asemenea, puteți câștiga bani pe TikTok în acest fel.)

10. Monetizați-vă canalul Twitch

Jocurile ar putea fi o modalitate de a câștiga bani de acasă dacă aveți un număr constant de urmăritori pe Twitch, site-ul de acces pentru jucători. Streamerii pot primi donații de la spectatori și chiar pot obține o parte din veniturile din abonament și din reclame dacă ajung la statutul de Afiliat sau Partener. Află mai multe despre cum să faci bani pe Twitch.

11. Vinde-ți fotografia

Transformați-vă fotografiile în numerar prin intermediul site-urilor precum Fine Art America, care vă permite să vă încărcați imaginile pentru a le vinde sub formă de printuri, tricouri, huse de telefon și multe altele. Alte piețe pentru fotografi includ SmugMug, 500px și PhotoShelter. Unele site-uri necesită un abonament, dar pot oferi funcții de la stocare în cloud până la galerii protejate cu parolă și un site web personalizat

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *