• 20 mai 2024 22:10

Counter-Strike 2 a fost lansat

sept. 27, 2023

În ciuda faptului că are peste zece ani și Counter-Strike în sine are peste două decenii, CS:GO este mereu în creștere în popularitate. În august 2023, a avut aproape 26 de milioane de jucători unici și a atins un număr maxim de jucători de 1,8 milioane în mai.

Dar Valve știe că jocul devine depășit și, prin urmare, a lucrat la continuarea, Counter-Strike 2, care folosește noul motor Source 2, iar acum este gata de lansare.

Counter-Strike 2 este acum live și poți juca pur și simplu actualizând CS:GO în clientul tău steam.

Toate skin-urile și alte elemente se vor transfera, de asemenea, fără probleme în CS2. Deși, în testul beta, mulți pasionați de skin au observat o serie de erori sau diferențe între aspectul lor în CS:GO și CS2.

Valve a emis deja unele actualizări ale imaginilor și s-ar putea să fie mai multe, dar nu fiți total surprins dacă skin-ul  AK-47 sau a cuțitului arată puțin ciudat la început.

De asemenea, ne putem aștepta ca jucătorii profesioniști să facă o tranziție rapidă la CS2 și, probabil, să vadă unele dintre primele evenimente oficiale organizate mai târziu în cursul anului.

Pe 1 septembrie, Valve a publicat o postare pe blog care a introdus clasamentele CS și sistemul de rating și a deschis testul limitat pentru peste 100.000 de jucători. Pentru a obține acces la testul limitat, tot ce trebuia să faceți era să aveți un rang în modul competitiv al CSGO. Poate că nu ați primit o invitație imediat, dar Valve a continuat să trimită valuri de invitații la fiecare câteva zile.

Cu excepția unor limitări foarte minore, testul limitat CS2 a fost folosit în primul rând pentru a remedia orice erori pe care le-au observat jucătorii. După ce am permis mai mult de jumătate de milion de jucători să intre în testele limitate, în curând nu a devenit nimic altceva care să aibă nevoie de șlefuire, ceea ce înseamnă că tot ce a mai rămas de făcut a fost… să lanseze jocul.

Există, de asemenea, știri despre Valve care utilizează o versiune îmbunătățită a sistemului lor anti-cheat, VAC. Acest nou sistem, numit VAC Live, se spune că are puterea de a detecta când jucătorii trișează în timp ce meciul este activ în prezent. Meciurile se vor încheia instantaneu odată ce VAC Live detectează un trișor, economisind timp ambelor echipe, deoarece acestea pot sta imediat la coadă pentru un alt joc.

Următorul Counter-Strike Major se va juca pe CS2, care va avea loc la Copenhaga în martie 2023, găzduit de PGL.

 


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *