• 20 mai 2024 22:22

Steam lansează un alt lot de șase jocuri gratuite

iun. 22, 2023

Cine vrea niște jocuri gratuite? Am cerut să fiu politicos, dar răspunsul este destul de evident, având în vedere că ai dat clic pe acest articol. Din fericire pentru tine, Steam te-a acoperit.

După cum este subliniat de contul de Twitter foarte util @SteamGamesPC, o grămadă de noi titluri gratuite au ajuns pe Steam în ultimele două săptămâni. Puteți să vă scufundați în toate acestea și să jucați cât de mult doriți, fără niciun fel de atașament. Hai să aruncăm o privire. Pe lângă aceste jocuri, puteți consulta în prezent demo-ul gratuit pentru titlul promițător Metroidvania, Ebenezer și The Invisible World.

În primul rând avem Edemn – un FPS care pare să fi fost scos de la începutul anilor 2000 (în cel mai bun mod posibil). Titlul este încă în acces anticipat, așa că la momentul scrierii, doar modul Deathmatch este disponibil pentru a încerca. Totuși, vor fi adăugate mai multe în viitor, așa că, chiar dacă nu vă deranjează acum, asigurați-vă că fiți cu ochii pe el. Îl puteți găsi aici. Urmează Bucket Brawl – un joc de luptă în arenă în care tu, jucând ca un animal de jucărie, te confrunți cu alte jucării în bătălii în ritm rapid, încercând să te „reciclezi”. Pare foarte haotic – verificați-l aici. Anyu este un minunat joc de explorare narativă în care trebuie să-l duci pe exploratorul, Ikku, într-o călătorie printr-un pustiu înghețat care a fost cândva adăpostul unei civilizații străvechi. Va trebui să depășiți puzzle-uri și să utilizați mediul pentru a ajunge în vârful unui munte și a vedea aurora boreală.

Anyu este un minunat joc de explorare narativă în care trebuie să-l duci pe exploratorul, Ikku, într-o călătorie printr-un pustiu înghețat care a fost cândva adăpostul unei civilizații străvechi. Va trebui să depășești puzzle-uri și să folosești mediul înconjurător pentru a ajunge în vârful unui munte și a vedea aurora boreală.

Undawn este un RPG de supraviețuire în lume deschisă, plasat într-o lume post-apocaliptică încă târâtă de infectați. Va trebui să te confrunți cu alți jucători și cu amenințările din mediu pentru a supraviețui, pe lângă echilibrarea „indicatorilor de supraviețuire” ai personajului tău, cum ar fi foamea și hidratarea.

Solar Showdown este un joc multiplayer local cu apărare turn și elemente de strategie în timp real. Înfruntați-vă un prieten și recoltați energie solară pentru a face slujitori, pentru a vă construi apărările și, în cele din urmă, pentru a vă copleși adversarul.

The Stranded Traveler. Acest joc minunat în stil retro te va face să pornești într-o călătorie printr-o insulă misterioasă, să te lupți cu șefi duri și să descoperi adevărul din spatele unei organizații malefice care a condamnat Pământul.

Una peste alta, există câteva bijuterii adevărate acolo, așa că asigurați-vă că le verificați dacă sunteți în căutarea ceva nou de jucat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *