• 20 mai 2024 22:29

Microsoft despre noua consola Xbox Series S cu 1TB

iun. 13, 2023

Microsoft tocmai a anunțat o nouă versiune neagră a Xbox Series S cu 1 TB de spațiu de stocare încorporat la Xbox Games Showcase. Puțin s-au schimbat aici de la Xbox Series S originală, în afară de o lucrare de vopsea neagră și mai mult spațiu de stocare în interior. Microsoft lansează Xbox Series S neagră de 1 TB pe 1 septembrie, la prețul de 349 USD, iar precomenzile încep astăzi.

Xbox Series S de negru fum a fost anunțat pe scenă de șeful Xbox, Phil Spencer, care a menționat, de asemenea, că compania și-a crescut și livrările de Xbox Series X pentru a satisface cererea.

Xbox Series S a fost lansat inițial la 299 USD cu doar 512 GB spațiu de stocare, așa că această creștere la 1 TB este foarte binevenită. Vine la doar câteva zile după ce Western Digital și-a anunțat propriile carduri de expansiune de stocare Xbox de 512 GB și 1 TB, un accesoriu foarte necesar pentru posesorii Xbox Series S. Cardurile Western Digital încep de la 79,99 USD pentru 512 GB spațiu de stocare suplimentar.

Prețul Microsoft de 349 USD înseamnă că plătiți 50 USD în plus pentru cei 512 GB de stocare pe modelul negru Xbox Series S. Microsoft spune că această nouă variantă Xbox Series S va fi disponibilă pe 1 septembrie, tocmai la timp pentru lansările de toamnă ale Starfield și Forza Motorsport.

Când vine vorba de jocuri, Xbox întâmpină o comunitate de jucători din întreaga lume care joacă tot felul de jocuri pe o varietate de dispozitive pe care le iubesc. Un lucru pe care l-am auzit de la jucători este că ei doreau opțiunea de a avea mai mult spațiu de stocare inclus în consolele lor.

Faceți cunoștință cu noul Carbon Black Series S cu 1 TB de stocare. Indiferent dacă doriți să faceți upgrade de la consola actuală sau dacă sunteți nou pe Xbox, Xbox Series S – 1TB vă oferă o altă opțiune în cadrul familiei de dispozitive Xbox. Culoarea îndrăzneață Carbon Black este același finisaj mat elegant și modern ca Xbox Series X și Xbox Wireless Controller. Această consolă are aceeași viteză și performanță de ultimă generație ca seria S de 512 GB, acum cu spațiu de stocare dublu, astfel încât să puteți descărca și mai multe dintre jocurile dvs. preferate pe consola dvs., unde vor fi gata de jucat atunci când vă aflați. În plus, veți profita la maximum de fiecare minut de joc cu funcții precum Reluare rapidă, timpi de încărcare fulgerați și un joc de până la 120 FPS – toate cu Arhitectura Xbox Velocity.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *