• 20 mai 2024 21:56

Harta GTA 6 „Project Americas” Se lansează in 2023?

apr. 21, 2023

Această hartă GTA VI „Project Americas” îi uimește total pe fani de pe Reddit, pe măsură ce entuziasmul crește pentru cea mai recentă intrare din seria Rockstar Games.

În ciuda faptului că Rockstar Games a anunțat încă din februarie 2022 că dezvoltarea Grand Theft Auto VI a început, încă nu știm practic nimic despre joc. În afară de acele scurgeri infame de joc. În funcție de zvonurile pe care le credeți, o mare parte din GTA VI se va desfășura în Mexic, precum și în Statele Unite și va prezenta două personaje jucabile, pe nume Jason și Lucia, inspirate de Bonnie și Clyde.

Cu toate acestea, până când Rockstar Games va lansa ceva oficial, cum ar fi un trailer de joc, detalii despre poveste și poate chiar o dată de lansare, moara de zvonuri va continua să se învârtă. Cu toate acestea, am fost tratați cu câteva teorii fantastice ale fanilor și idei de concept. O astfel de idee de concept este de la Redditor, EGNationnn, care a creat o hartă GTA VI inspirată de scurgerile și zvonurile anterioare. Postarea imaginii conceptului este filtrată pentru a evita spoilerele, dar deoarece aceasta este o idee de concept și nu este oficială, nu m-aș îngrijora prea mult de potențialele spoilere din această postare.

Conceptul numit „GTA VI Project Americas” prezintă o hartă uriașă, precum și diverse insule, dintre care unele sunt conectate printr-o porțiune lungă de drumuri și poduri. Mai remarcabil, harta prezintă și Vice City, o locație în care se zvonește puternic că va reveni în GTA VI. De asemenea, are o locație numită Fairyland, despre care se crede că este inspirată de Disney World. „Vice City extins?!” a întrebat MrProtogen și, pentru a fi corect, această hartă pare puternic inspirată de locația clasică de cult din 2002 și apoi de ceva, dar la o scară incredibilă. „Sper că dacă obținem un GTA cu sediul în Florida, putem obține o lume Disney falsă sau doar un fel de parc tematic corporativ masiv. Nici măcar nu avem nevoie de Orlando, ci doar de un mare parc tematic din Florida”, a spus Dai-The-Flu-.

„De fiecare dată când apare o hartă conceptuală, nu pot decât să visez pentru că fiecare arată uimitor”, a răspuns LoreVent. Împărtășim entuziasmul acestui utilizator Reddit pentru că, chiar dacă acesta este un simplu concept, un joc GTA pe console de nouă generație are atât de mult potențial. Grand Theft Auto VI este de așteptat să fie lansat pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *